UGN 200-225°NÖDVÄNDIGHETER1/2 l vatten150 g farinsocker2 ägg1 kg rågsikt1 dl vetemjöl50 g jäst1/2 msk saltGÖR SÅ HÄRLjumma vattnet och lös jästen i det
Smula jästen i en stor bunke. Vispa äggen i en skål så att de blandar sig ordentligt. Häll 1 dl fingervarmt vatten över jästen och rör så att jästen löser sig
Jaha nu hamna bilden på sniskan ändå. Men ni kan nog tyda vad den föreställer. Pike du har rätt. Vi måste skärpa oss, det började ju såbra och nu i den tuffaste perioden får man inte släppa taget
Testade baka glutenfritt bröd idag. Blev inte så snyggt, men ganska gott. Det lönar sig att smörja formen ordentligt, jag hade lite problem med att få loss brödet
Idag åker jag på semester i en vecka och ska passa på att koppla av ordentligt så därför kommer det inte bli något bloggande innan jag är tillbaka igen