Gerds kokbok

Gerds kokbok

  • 3 Recept
Kryddig kyckling med tacokrydda.

Kryddig kyckling med tacokrydda.

4 port. 4 kycklingfiléer, 500 g1 msk smör till stekning2 msk tacokrydda1 dl riven ost. Sås. 1/2 strimlad gul lök2 strimlade paprikor1 msk smör till stekning2 dl crème fraiche1 burk salsasås, 230 g, t ex chunky salsa (Santa Maria) eller tacosås2 dl sky2 msk kalvfond1 1/2 msk vetemjöl1/2 tsk salt2 krm peppar
Cheesecake med blåbär.

Cheesecake med blåbär.

Botten. 100 g smör 1 paket oreokex, ca 150 g Fyllning. 300 g vit choklad 400 g naturell färskost, rumstempererad Topping
Kantarelltoast med parmesan.

Kantarelltoast med parmesan.

Supergod toast. 4 portioner. 2 skivor surdegsbröd 1 msk smör 250 g kantareller 1 msk smör salt & peppar 2 st schallotenlök, finhacka 100 g philadelphiaost ½ dl riven parmesanost 1 tsk vinäger ev gräslök och rosepeppar till garnering Bred ett tunt