lchf

lchf

  • 11 Recept
Rosévinägerpicklad blomkål

Rosévinägerpicklad blomkål

Plocka eller skär blomkålen till buketter. Skala och skiva rödlöken. Koka upp vinäger, vatten, socker och salt
Inlagda små rödbetor

Inlagda små rödbetor

Skölj rödbetorna ordentligt. Låt en bit av blasten och rotspetsen sitta kvar. Då behålls den röda färgen och blöder inte ut
Inlagda rödbetor

Inlagda rödbetor

Skölj rödbetorna men låt skal, rotspets och blastfäste vara kvar. Koka dem nätt och jämt mjuka i lättsaltat vatten, ca 30 minuter beroende på storlek
Picklade grönsaker

Picklade grönsaker

Picklade grönsaker är gott och ha i kylskåpet eftersom de passar som tillbehör till det mesta. Jag använde blomkål och broccoli i detta recept, men du kan med fördel byta en del av grönsakerna till morotsstavar, lök eller vitlök om du vill
Ostplättar

Ostplättar

En av få saker jag saknar på LCHF är bröd. LCHF - Bakat. LCHF,. LCHF-bröd,. Ostplättar. 11 april 2016, 16. 56. En riktigt fluffig nybakad baguette med smör på är svårslaget, eller rostat bröd, frallor, you name it, en solig lördagmorgon
Inlagd/picklad rödlök!

Inlagd/picklad rödlök!

Här kommer ett recept på inlagd rödlök, ett supergott tillbehör inför sommarens stundande grillkvällar
Inlagd rödlök

Inlagd rödlök

Något av de absolut godaste tillbehören till pulled pork, tacos eller Texas Chili är inlagd rödlök. Det är dessutom busenkelt att göra, bara du har lite tid på dig
Formbröd, glutenfritt o Lchf

Formbröd, glutenfritt o Lchf

Testar att baka lite annorlunda bröd, detta bröd är både glutenfritt och passar de som äter Lchf. Testar att baka lite annorlunda bröd, detta bröd är både glutenfritt och passar de som äter Lchf
Fröknäcke (LCHF)

Fröknäcke (LCHF)

FRÖKNÄCKE (LCHF)1 plåt1 dl solroskärnor1 dl sesamfrön0,5 dl hela linfrön2 msk pofiber1 msk fiberhusk0,5 tsk havssalt0,5 dl (50 g) kokosfett utan smak (eller osaltat smör)2,5 dl kokoande vattenLite flingsalt att strö överGör så här
Godaste Lchf brödet ever

Godaste Lchf brödet ever

Om ni som jag äter Lchf eller Cleaneating som det nu heter så är detta ett gott bröd, många recept på bröd som jag har provat har blivit så svampiga