Strimla vitkålen för hand eller i matberedare så fint som möjligt. Stek vitkålen i 100 g smör i en rejäl stek- eller wokpanna på medelhög värme utan att kålen får allt för mycket färg
Jag förkokar mina vitlöksklyftor en kort stund. Hej på er allihop,. Imorgon åker jag till Stockholm för att i helgen besöka en mässa – Acadermia (hud-och skönhetsmässa) vilket ska bli jätteroligt
Foto. Johannes Wätterbäck. Jag läste i en mattidning för ett tag sedan om att det var någon som älskade inlagda citroner och hade dem högt upp på sin lista över smarriga ingredienser
Att jag inte har något om emot långsam och något omständig matlagning kommer nog inte som en nyhet och mitt i min koreansk/japanska period innebär det självklart (
Häromkvällen testade jag ett nytt recept på pizzasallad. Jag har testat att göra pizzasallad förut men inte riktigt fått till det, tycker det är svårt att få den sådär mjuk och god
Lättlagad kasslergryta med lök, champinjoner och ädelost. =)Kasslergryta med ädelost700 g kassler1 gul lök200 g champinjoner3 dl vatten1 msk kalvfond3 dl matlagningsgrädde2 msk vetemjöl (+ lite vatten)150 g ädelostStrimla kasslern, hacka löken och skiva champinjonerna