Chilisill Jag har som stående tradition att skapa olika sillar till de högtider där den är en del av måltiden, dvs jul, påsk och midsommar Skolkocken
Räkcocktail med Rhode Islandsås Räkcocktail tillhör klassikerna, och var en populär förrätt på 50-talet och den har väl aldrig riktigt försvunnit från menyn helt, även om det numera finns tillkonstlade varianter på rätten Sandbergs receptblogg
Gryta med fläskfilé, bacon, purjolök och mango chutney Putsa och skiva köttet. Bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör och lägg över det i en gryta. Salta och peppra köttet Matklubben.nu
Senap, svärmors sötstarka Rör ihop pulver och socker och tillsätt resten. Dela satsen i 2 delar. Häll den i en bunke som tål micro och koka den på högsta effekt 2 minuter Matklubben.nu
Inlagd gurka Rör ihop ingrediensdena, stoppa i gurkan hel. Ät efter 2-3 dag. Tag sedan upp gurkan ur inläggningen så att den inte blir för salt Matklubben.nu
Blåmusslor i vitt vin och grädde Skål från Gerbera. Västkusttjej som jag är så älskar jag skaldjur. I alla dess former, räkor, kräftor, hummer, krabba, musslor, ostron mm mm Mat och odla