Pommes fritesen man köper på fish & chips restauranger i England är tjockt skurna och i mitt tycke oftast för lite friterade - det känns som att äta feta bomullstusssar
1. Pommes frites. Sätt ugnen på 200 grader. Skrubba potatisen, låt gärna skalet vara kvar. Skär bort långsidorna på potatisen så att en så rektangulär form som möjligt kvarstår (men spara långsidorna, de är också goda
körsbärstomater. Ringla över såsen och toppa med ruccola och körsbärstomater. körsbärstomater. Fick provsmaka en god pizza på Coop för ett bra tag sedan
Knåda ihop pajdegen och platta ut i en pajform. Låt den stå kallt under tiden du gör fyllningen. Strimla och bryn kycklingen så att det inte finns någon rosa saft kvar i den
Häll på chilisås eller tomatpuré. Pajdegen. Mät upp vetemjöl, grahamsmjöl och smör i en bunke. Låt stå framme i rumstemperatur så att smöret blir mjukt (det går fortare om man skär smöret i mindre bitar)