Tänkte jag skulle visa hur vi gör en av våra favoritmiddagar - mexikanska quesadillas med kyckling. Du behöver kyckling, tortillasbröd, taccokrydda, riven ost och olja
Strimla kycklingen. Lägg tvärs över kycklingen i formen. Häll över kycklingen och bananen. 412 kcal35,4 g protein21,7 g fett17,7 g kolhydraterNyttigare Flygande Jakob, 4 port500 g kycklingfiléer1 msk rapsoljasalt, peppar1 stor banan2,5 dl matlagningsgrädde1 dl chilisåssalt, pepparknappt 1 dl torrostade jordnötter1. 500 g kycklingfiléer
Dela kycklingfiléerna längsmed så det blir två filéer av varje filé och skär dom sedan i strimlor. Stek den strimlade kycklingen med salt och grillkrydda i smör, tänk på att inte steka för mycket på en gång, ta lite i omgångar
Friterad kyckling med sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )