Får jag kanske då föreslå lite bakning kanske. Onsdagar är ju perfekta bakdagar så man kan förbereda inför helgen, och kakan jag tänkte bjuda er på idag gör sig ypperligt efter någon dag i kylskåpet, så den passar perfekt att baka redan idag
Danielle driver bloggen HeavenlyCupcaks och jag har bakat många av hennes recept. Receptet gav däremot mer smet än vad min form höll och jag valde då att baka några minimuffins av smeten som blev över
De här underbara brownisarna, efter ett recept av Leila Lindholm, är helt livsfarliga att baka, för de är nämligen så goda så att det är helt omöjligt att bara ta en bit
INSTRUKTIONERSätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull så att det blir brynt (det är hemligheten för att det ska smaka kola-aktigt) och rör sedan ner socker och ägg i och blanda väl
Baka inte dessa brownies då. Visste ni att den 5 februari är Nutella-dagen. Inte. Om ni nu har missat denna dag hel, så kommer jag till er räddning med en super enkel Nutella Brownie recept som ni kan bjuda familjen på till efterrätt idag