Håkans ljusa portionsbröd Ingredients25g jäst7 dl kallt vatten2 msk olivolja600g vetemjöl special (ca 10dl)400g durumvetemjöl (ca 6dl)3 tsk flingsalt1 ägg till penslingVallmofrönSilikonformar (12st / form) Gastronaut.nu
Håkans mörka portionsbröd Ingredients5 dl rågsikt4 dl vetemjöl special3 dl memma malt (finns bl. a. i den finska butiken i Hötorgshallen)2 Gastronaut.nu
Kalljästa frallor Servings. 4. Blomkålsgratäng med sparris och tryffel. Cook Time. 15 Min. Vegetarisk skagenröra i krustad med tångrom och äpple Gastronaut.nu
Tvådagars kanel- och kardemummabullar Servings. 4. Cook Time. 60 Min. Marinerade jordgubbar med grönpeppar och apelsingrädde. Yield. 30 st. 20 Min. Vaniljdrömmar Gastronaut.nu
Vaniljdrömmar Yield. ca 30-40st. Cook Time. 60 Min. Minimaränger med vin. 1 liter glass. Servings. 6. 300 Min. Tutti fruttiglass med jordgubbar sous vide Gastronaut.nu