Mina favoriter

Mina favoriter

  • 12 Recept
Mina favoriter
Kladdkaka med havregryn

Kladdkaka med havregryn

Har ju lovat mig själv att 2011 ska få bli ett riktigt "må bra"-år, vilket också innebär minskat sötsaksintag
Chokladkärlekskaka

Chokladkärlekskaka

Sätt ugnen på 175°. Smörj och bröa en liten långpanna (minst 25×30 cm). Blanda kakao, mjölk och socker i en liten kastrull
Jappkaka

Jappkaka

Den här kakan är allt annat än nyttig, den innehåller massor av socker. Men det är ack så god, så om man tar en liten bit kanske det går bra
Coca-colakaka

Coca-colakaka

Lät lite suspekt att ha Coca cola i en kaka, men allt måste ju provas minst en gång. Och jag kan ju säga att den här kakan tåls att göra flera gånger
Monsterkladdkaka

Monsterkladdkaka

God afton. Nu har jag just bakat denna tokigt goda Monsterkladdkaka. Egentligen heter den något annat men Joel som fick receptet för några år sedan har alltid kallat den för just Monsterkladdkaka, vilket är rätt passande
Bountykaka

Bountykaka

Galet god kaka. 25-30 personer4 1/2 dl socker4 dl vetemjöl1 1/2 tsk vaniljsocker3 tsk bakpulver4 1/2 msk kakao3 ägg225 g smält smör eller margarin2 1/4 dl kokande vattenSmörkräm225 g smör eller margarin4 dl florsocker2 äggDrygt 1 påse cocosGarnering200 g ljus blockchoklad1,5 msk oljaVispa ägg och socker
Kladdkaka med kokosglasyr

Kladdkaka med kokosglasyr

1. Sätt på ungen på 200 grader. Vispa först samman ägg och socker. Vispa därefter ner smöret, siktad kakao, vaniljsocker och salt
Snickerskaka

Snickerskaka

Vispa ägg och socker till kakan. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Tillsätt det i smeten och sist smöret
Twix kaka

Twix kaka

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienser till kakan och platta ut smuldegen i en långpanna ca 25x30 cm, med bakplåtspapper i botten
Mazarinkaka

Mazarinkaka

Hade nästan glömt bort att jag hade receptet tills jag var hemma i Sundsvall förra helgen och just den här mazarinkakan stod och väntade på köksbänken i mina föräldrars hus
Kladdkaka med Polly

Kladdkaka med Polly

Hittade detta recept hos Bakverk och fikastunder och det lät så himla gott att jag bara var tvungen att prova