I lördags kom ett par vänner och deras son över på middag. Eftersom de kom redan på eftermiddagen, ett par timmar innan middagstid, gällde det att laga något som sköter sig själv så umgänget inte blev alltför lidande
Ingredienser. 1 kg högrev1 l vatten1 purjolök1-2 morötterfärsk dill i krukavitpeppar, saltsås. smör2-3 msk vetemjölca 3 dl kokspad1 dl gräddeinläggningslag (koka ihop ½ dl ättika, ½ dl vatten och 1/4 dl strösocker, låt svalna)
Se till att grytbitarna är väl putsade, inga hinnor och senor kvar. Bryn dem ihop med hackad vitlök och schalottenlök, tillsätt peppar och bryn tills det fått fin färg
Nu är jag åter på banan och är laddad att testa nya recept och inspirera ännu mera. Jag har även bestämt mig för att blir lite mer hälsosam 2013 och ska tappa några kilon de närmsta månaderna och bli ännu bättre på att träna