Mina favoriter

Mina favoriter

  • 7 Recept
Mina favoriter
Raw Småkakor

Raw Småkakor

Jag är en stor förespråkare för vardagslyx. Därför dricker jag vatten i vinglas, äter gärna ur fina skålar och på fina tallrikar och äter choklad i princip varje dag
Högsäsong för Tuppkakan!!

Högsäsong för Tuppkakan!!

Tuppkakaca 30 st 4 st ägg4 dl socker5 dl vetemjöl4 tsk bakpulver2,5 dl varmt vatten  Glasyr200 g smör2,5 dl socker4 msk vaniljsocker2 st äggulor  Garnering1,5 dl kokosflingor  Gör så härVispa ägg och socker pösigtBlanda mjöl och bakpulver och rör ner i smetenTillsätt det varma vattnetHäll smeten i långpanna klädd med bakplåtspapperGrädda i 175 grader i ca 20 minLåt svalnaSmält smöret till glasyrenTillsätt socker, vaniljsocker och äggulor under omrörningBred glasyren, som är ganska lös, på kakanStrö över kokosLåt kakan bli kall och skär sedan upp den i rutor ca 30 st