Börjes kokbok

Börjes kokbok

  • 7 Recept
Romsås till lax

Romsås till lax

Romsås är en av mina absoluta favoritsåser att servera med lax. Så enkel att göra men åh så god. Recept, 4 portioner
Gravad lax

Gravad lax

Gravad lax är en självklarhet på julbordet. Du gör den lätt och den är så mycket godare än de färdiggravade skivor som ligger i kyldisken
Klassisk toast skagen

Klassisk toast skagen

2015 års förrätt blev en klassiker. Dock är det första gången jag gör den själv från grunden, är ju annars lätt att bara köpa en ask med färdig skagenröra i affären, men hur många procent räkor är det egentligen i den
Hasselbackspotatis

Hasselbackspotatis

Hasselbackspotatis är en klassisk rätt, min mamma gjorde det ofta hemma, så även jag efter det att jag flyttat hemifrån i början av 80-talet, men sedan föll Hasselbackspotatisen i glömska under många år
LÅGTEMPERERAD RYGGBIFF OCH KÅLROTSRÖSTI

LÅGTEMPERERAD RYGGBIFF OCH KÅLROTSRÖSTI

Ryggbiff har blivit det kött jag oftast köper när jag åker till Thuressons. Det är ett säkert kort, då jag vet att det köttet alltid motsvarar mina förväntningar
Skagenröra

Skagenröra

Okej, det är bara att erkänna. Hur vanlig och gammal skagenröran är går det inte att komma ifrån att det är en av de bästa förrätterna
Hasselbackspotatis

Hasselbackspotatis

Sätt ugnen på 225°C. Skala och skölj jämnstora potatisar. Skär dem i tunna skivor, men inte helt igenom, de ska hålla ihop nertill