Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt. Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chili och vitlökspotatis
I love Buddha Bowls. There are so many creative ways of making them, they’re easy to adapt to your own personal preferences, and are most often both filling and a healthy dinner option
Snabbmat när den är som bäst. Körsbärstomater. I det här recept har jag inga exakta mått utan här tar man ungefär vilka grönsaker man än föredrar och så många man vill
425 kcal33,7 g protein18,1 g fett31,1 g kolhydraterKyckling i mango- och currysås, 3 port2 stora kycklingfiléer½ msk rapsolja½ msk smörsalt, peppar0,75 st stor röd paprika1 ½ dl matlagningsgrädde0,75 tsk curry½ msk sambal oelek½ pressad vitlöksklyfta½ dl mango chutney½ dl torrostade jordnötter (kom på det efter jag tagit bilden
Grilla kycklingspett i ugnen är otroligt smidigt och något jag verkligen rekommenderar. Jag lade kycklingbitar i marinad över natten och sedan trädde jag dem bara på spett och satte in dem i ugnen på serveringsdagen