Hej på er. Nu ska jag bjuda er på min favorit favorit kaka. Denna kakan tror jag nästan att alla mina vänner har smakat, och jag vet inte med hur många vänner jag har bakat den med men vi föråt oss på den här kakan ett tag haha Den är så god så god så god
Lite knapriga och frasiga på utsidan och mjuka och härliga inuti. Därför har jag ökat sockermängden lite i receptet, jag tror de blir ännu bättre av det
Något smarrigt till onsdagsfikan. Varför inte testa de här busenkla jordnötskakorna. Inte mer än fyra ingredienser och är färdiga på typ tio minuter, enklare än så kan det väl knappast bli
Rör ihop jordnötssmör och florsocker i en bunke och tillsätt lite vatten om det behövs. ca 25-30st225 g rumstempererat smör1 3/4 dl strösocker1 lätt vispad äggula6 dl vetemjöl1 tsk malen ingefära2 tsk finrivet citronskal3 msk slätt jordnötssmör3 msk florsockersalthackade jordnötterca 250-300 g ljus blockchokladBlanda med smör och socker i en bunke och rör om väl med en träslev