Separera fyllningen i varje kex och lägg i en skål, mixa kexen i en matberedare till fina smulor. Mixa därefter nougat fyllningen i matberedaren till en krämig smet, ställ åt sidan
Tillsätt den röda curryn och tomatpurén och låt fräsa till lite. 4 kycklingfiléer 1 gul lök 1 röd lök 1 vitlöksklyfta 1 paprika 2 morötter lite haricot verts 1 - 2 msk röd curry pasta 1 msk tomatpuré 1 brk kokosmjölk 2 msk kycklingfond 1 msk honung salt och peppar ev en skvätt grädde maizena skal och saft från en halv lime. 1 msk tomatpuré
Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag min favorit. rosépeppar. Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge
Vem säger att snabbmat behöver vara onyttigt. Den här rätten slängde jag ihop på bara 10 minuter. Snabbt nyttigt och super gott, kan självklart serveras med varierande grönsaker
Det här är receptet på mina vanilj cupcakes som jag brukar använda rätt så ofta. Jag älskar att använda vaniljstång i nästan alla mina bakverk men har man inte det funkar det bra med att använda vaniljsocker av god kvalité
Jag älskar frosting med philadelphiaost, men ibland tycker jag att det kan vara svårt att få till konsistensen och man behöver använda mängder med florsocker (vilket gör att den blir himla sött)
Sex färger bakade i varsin engångs form i aluminum från mataffären blev en väldans hög tårta. hushållsfärger och du kan blanda till alla färger själv med de fyra som finns i vanliga mataffären
½ burk soltorkade tomater. 2 portioner Kyckling 2 stora kycklingfiléer 1 paket ekologiskt bacon 4 msk creme fraiche ½ burk soltorkade tomater timjan svartpeppar Potatis potatis så det räcker till två personer mat- eller olivolja salt Sås resten av creme fraichen ½ kycklingbuljong timjan ev lite mjölk Skala potatisen och skiva den tunt. Stoppa i de soltorkade tomaterna (delade i bitar) och klicka i 2 msk creme fraiche i varje