Ibland händer det. Jävlar alltså. Och det roliga är att det har hänt ganska ofta nu på senaste dessutom. Både med fejkonet, med palten (som ni får läsa om i min kommande kokbok
Jag gjorde mitt första (och säkert enda) julgodis igår. Det blev en nyttigare variant av Bounty eftersom jag inte kunde gå loss på grädde och mjölkchoklad hoppade jag även vitt socker
Den här är enligt det riktiga receptet. Jag tog ingen bild på den nya men den ser i princip ut så här. Mjuk kolaaktig botten möter smakerna av syrliga svarta vinbär och frisk yoghurt
Årets stora nyhet på julbordet i min värld var de här vegorevbenspjällen. Jag har tänkt i några år att det vore gott att ha på julbordet igen, men inte riktigt pallat att göra egna av seitan som jag sett vissa göra
Jag fortsätter mitt quest att vegofiera världens alla svulliga fastfoodsrätter, och att dyka huvudet först ner i varenda rolig mattrend som jag hittar på nätet