Glutenfria chockladcupcakes med chokladfrosting
Ingredienslista Cupcakes (10 medium). 1,5 dl socker. 100 gram rumsvarmt mejerismör (stått framme över natten). 1,5 dl rismjölk (eller grädde, vaniljsås). 1/2 vaniljstång. 1 tsk vaniljsocker. 1 dl kakao. 250 gram florsocker (1/2 pkt). 1 dl kakaopulver. 120 gram philadelphiaost naturell. Skopa upp smeten med en glassskopa i muffinsformar och grädda i ugnen på 180 grader cirka 20 minuter. 1,5 dl socker. 100 gram rumsvarmt mejerismör (stått framme över natten). 1,5 dl rismjölk (eller grädde, vaniljsås). 1/2 vaniljstång 1 tsk vaniljsocker. 1 dl kakao. 250 gram florsocker (1/2 pkt). 1 dl kakaopulver. 120 gram philadelphiaost naturell
GLUTENFRITT bakning och matlagning