Sikta sedan ner florsockret och rör så allt blandas. Mycket av allt liksom. LOOVELYYY, det bästa (värsta) av allt är att det är en stor bit kvar i kylen
Vetebrödet är iallafall klart nu och jag känner mig nöjd, alltid skönt. Jag har spenderat ett antal timmar i köket i helgen för att försöka hinna göra klart vetebrödet och de flesta småkakorna inför kafferepsfinalen som är nästa söndag
En god brownie sitter alltid på sin plats och den här är riktigt jäkla god och kladdig. Eftersom det är ett tjockt lager kola är det bäst att skära brownien med en vass kniv som spolats under kallt vatten
Rör sedan i vanilj, vetemjöl och salt tills allt är blandat. Jag har länge funderat på om jag ska ha en egen kategori för ”dulce de leche” och nu har jag ordnat det
Jag hade äggvita hemma på flaska och ville testa att göra mina favoritplättar med dem. Jag uteslöt färskosten, som jag vanligen har i, och slutresultatet blev lika bra
Åh vad jag är förtjust i denna bananpannkaka som man snabbt fixar ihop med bara banan och ägg. Ett helt underbart frukost- och mellanmålsalternativ som är lätt att variera med olika typer av tillbehör och eventuella smaksättningar
RÖD LINSSOPPA MED KOKOSMJÖLK. 14 mars 2016, 17. 28. Tänkas, när ni som mest trodde att jag hade gett upp bloggandet så kommer jag som en gubbe i lådan med ett recept
Kvargbröd•1,5 dl havregryn•1,5 dl naturell kvarg•0,5 tsk salt•1 tsk bakpulver Blanda ihop allt i en bunke, forma till 2 bullar och grädda i ugnen på 200 grader minst 20 minuter. Kvargbröd•1,5 dl havregryn•1,5 dl naturell kvarg•0,5 tsk salt•1 tsk bakpulver Blanda ihop allt i en bunke, forma till 2 bullar och grädda i ugnen på 200 grader minst 20 minuter