ewa_toll
ewa_toll
ewa_toll
Jag är en svensk tjej som bor i Frankrike sedan över 40 år , men har bevarat den svenska matkulturen och tagit till mig den franska ☺
Tillbehör

Tillbehör

Inlagd västeråsgurka

Inlagd västeråsgurka

10 st västeråsgurkor. 6 st krondillskronor. 1 msk senapsfrön
Inlagda rödbetor

Inlagda rödbetor

0,5 kg rödbetor. 11 dl ättika. 12 dl socker. 13 dl vatten. 110 st kryddnejlikor. 11 st liten bit pepparrot
Skivad ättiksgurka

Skivad ättiksgurka

Perfekt att komplettera smörgåspålägget, eller som tillbehör till höstens grytor och stekar. Ättiksinlagd västeråsgurka är ytterligare en klassiker som minsann inte går av för hackor
Beasmör

Beasmör

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 2 st Schalottenlök(ar) 0,5 msk fransk dragon , till ihopkoket 0,5 dl vitvinsvinäger 250 gram smör 2 st ägg 1 msk fransk dragon 1 msk färsk persilja 1 msk färsk körvel 1 krm svartpeppar Köp receptet