Tapas är något som man kan äta och variera i mängder och passar alldeles perfekt om du äter LCHF. Det här är ett LCHF-recept på en tapasrätt som jag tycker är makalöst god, och den är så himla lätt att göra
Smaka av med salt och peppar och låt såsen långsamt koka ihop på svag värme. Så här gör du. 15 minuter. Stek de färska kantarellerna i lite smör så att vätskan i svamparna reduceras (eller om du har frysta - tina dem i rumstemperatur
Perfekt som tillbehör till grillat eller varför inte på buffébordet. Jag fick tips om dessa tomater av min vän Jenny och de var verkligen goda och enkla att göra
Vill ni ha något att snacksa på innan maten eller möjligtvis ett tillbehör till middagen kan jag meddela att de här übergoda, fyllda champinjonerna är riktigt fina
Foto. Theres Lundén. I vårt hem frodas basilikan och då passar det bra att göra egen pesto. Denna gång byttes pinjenötterna ut mot solroskärnor och parmesanen mot prästost