Mina favoriter

  • 7 Recept
Mina favoriter

Tonfisktartar med rom, vaktelägg och ruccolaolja

En liten delikatess kan man kalla den här rätten. Enkel men ändå raffinerad och med lite finess i uppläggningen blir det ett litet mästerverk att titta på - man ska ju äta med ögonen också
Getostravioli med röd pesto

Getostravioli med röd pesto

Den här pastan gjorde vi för några veckor sedan och landade på middagsbordet en fredagkväll. Vi använde en bit pastadeg som vi hade förvarat i frysen och det fungerade alldeles utmärkt
Ravioli med olika fyllningar och valnötsås

Ravioli med olika fyllningar och valnötsås

Att göra sin egen raviolo är verkligen kul. Det tar lite tid men blir gudomlikt gott. Vi har en pastamaskin, men man kan använda färdigköpt pastadeg och kavla själv
Guns syltade gröna tomater

Guns syltade gröna tomater

Dag 1. Klyfta tomater och lägg i bunke, varva med salt och låt ligga över natten i kyl. Dag 2. Koka ättika och socker till lag