Här kommer ett riktigt hyvens recept på hederlig helgmat som alla gillar. parmainlindad kycklingfilé med gräddig balsamicosås, toppad med färska cocktailtomater och basilika
Jaha, ännu en vegetarisk lasagne. Kan det va intressant. Tänk att det kan det faktiskt för denna var – trots att ingredienserna inte är något utöver det vanliga – himla speciell och himla god
En del desserter är verkligen busenkla. Så enkla att man kan göra dem när sötsuget sätter in sent på kvällen eller om man spontant bjudit hem några på en bit mat
Sommartid grillar vi en hel del och just ikväll lade vi tonfisk på grillen. Vi har en sådan tur att en fiskbil dyker upp i vårt område titt som tätt och då brukar vi passa på att köpa fisk av dem
Det här är en favorit som vi äter om och om igen. Den är helt enkelt beroendeframkallande. Receptet har jag hittat hos Leila men hon använder färsk chili på och det passar inte mig
Receptet på denna goda varma sallad hittade jag i Leilas nya kokbok "The fresh foodie". Där serverar hon den tillsammans med lövbiff men här valde jag tonfisk i stället