Mina favoriter

Mina favoriter

  • 36 Recept
Mina favoriter
Fröknäcke – bästa receptet

Fröknäcke – bästa receptet

Så här gör du. 60 minuter. Sätt ugnen på 150 grader och förbered en plåt med bakplåtspapper. Rör ihop alla ingredienserna och tillsätt sedan 2 dl kokande vatten och vänd runt och häll ut på bakplåtspappret
Mjuk pepparkaka med lingonfyllning

Mjuk pepparkaka med lingonfyllning

Så här gör du. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt svalna. 
Vispa äggen fluffigt, häll i smöret och grädde, blanda väl
Mjuk pepparkaka

Mjuk pepparkaka

Så här gör du. 50 minuter. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa 2 ägg pösigt med 2 dl socker. Rör ner 1 1/2 dl gräddfil och 50 gram smält smör
Saffransrutor i långpanna

Saffransrutor i långpanna

Så här gör du. 1 timmar. Sätt ugnen på 175 grader, och smörj och bröa en form á 20x20 centimeter. Vispa ägg och socker poröst, blanda sedan de torra ingredienserna till kakan, och vänd ner i smeten
Dadelbollar / Raw tryffel

Dadelbollar / Raw tryffel

Tryffel. 10 st Färska dadlar1 msk Kakao1 msk KokosoljaEn nypa Salt. Smaksättning (välj en). 1 krm av varje Pepparkakskryddor (kanel, mald nejlika, ingefära, muskot)1/2 tsk Lakritspulver2 tsk eller efter smak Kakao
Kolaknäck

Kolaknäck

Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. Instruktioner. Skira smöret och använd enbart det klara fettet som hamnar på toppen, undvik att få med det grumliga som hamnar i botten av kastrullen eller använd 3 msk ghee
Kikärtsmaränger

Kikärtsmaränger

Så här gör du. 75 minuter. Vispa spadet med ättikan tills det är fast som vispad äggvita. Med andra ord - vågar du vända skålen över huvudet