Hur gör ni er köttfärssås. Alla gör ju olika och alla tycker att sin egen är den godaste. ). Här kommer mitt recept, det varierar ju men såhär blir den godast
Sätt ugnen på 225°. Bryn färsen i olja 2–3 min. Rör ner lök och vitlök och fräs ytterligare 1 min. Tillsätt salt, peppar, tomatpuré, kalvfond och vatten
DAGENS RECEPT 15-03-22. OSTFYLLD KÖTTFÄRS I FORM. Eftersom den här färsen gräddas i form i ugnen kan den göras ganska lös och blir därigenom både saftig och god
De är lätta att frysa in och plocka fram som nödmat. Jag veeet. Den här årstiden är den som fotografguden glömde och när man bara tar ett snabbt foto med Iphonen så blir det si så där men ni får tänka på innehållet
Blanda alla ingredienser väl och häll på smort bakplåtspapper. Grädda 18-20 minuter i 225 gradig ugn. Vält över på nytt bakplåtspapper och lägg på köttfärsen
Enkel mat, men ändå väldigt gott. Hos en av familjemedlemmarna är det en stor favorit. Ingredienser700 gr blandfärs2 gula lökar1 burk krossade tomater1 tärning köttbuljong1 dl creme fraiche paprika/chili1 msk pastakrydda2 tsk curry1 krm chilipeppar2 krm spiskumminSaltPepparOstPannkakan6 dl mjölk3 ägg3 dl mjölGör så härSätt ugnen på 225 grader