Jag var mycket skeptiskt till detta men det var inte alls dumt. Vet inte riktigt vad man skall jämföra det med men blir lite sega och söt syrliga med mycket smak av hallon och så lakrits på det, mycket lakrits skall det vara
Nya Remmar. Den här gången med Päron, Lakrits & Blåbärs-smak. Riktigt fin kombination. Hacka 3 st små Päron i bitar och ta bort kärnhusen, mixa ihop med 2 dl tinade Blåbär 1/4 tsk Äkta Vaniljpulver, 1-2 tsk Lakritsrotpulver (smaka av och ta mer eller mindre lakritspulver efter smak), 1/4 tsk Havssalt (ta mer salt för mer saltlakrits-känsla) och söta sedan med Honung eller Agave efter smak och tycke, börja med 1-2 msk
Sätt ugnen på 150°. Mixa pumpakärnor, mandlar och tillsätt socker, salt och smör. Kärna ur äpplena, ställ dem i en smörd form och fyll dem med pumpafröblandningen