Rågsiktsbullar, Grahamsbullar & Bakeoff Här kommer två lika men ändå olika bröd. Ett Rågsiktsbröd, ett Grahamsbröd och samma utbakning. Täck med bakduk och låt bröden jäsa färdigt på dragfri plats ca 25 minuter Kristins
Grahamsbullar Ugnsvärme. 250 grader. Värm vatten, margarin och sirap till 37 grader. Smula sönder jästen i en degbunke, slå över degvätskan och rör om Matklubben.nu
SnabbfrallorBröden sätts in i kall ugn, 200°. OBS. Smula sönder jästen i en degbunke. Häll ner det ljumma vattnet och rör om tills jästen är upplöst Matklubben.nu
Grova frallor Blanda ner grovt rågmjöl, grahamsmjöl, mörkt lantbrödsmjöl, linfrö och solrosfrö. 2 dl mörkt lantbrödsmjölMatklubben.nu
Snabbakat rågsiktsbröd Stjälp upp det nygräddade brödet ur formen och låt det svalna inlindat i bakduk. Njut av hembakat brödMatklubben.nu