strimla kycklingen och stek tillsammans med dom tinade grönsakerna. kycklingkrydda. 2 när kycklingen är genomstekt, häll då i den frysta hackade spenaten. 500 g strimlad kycklingfil'e
Lägg i alla kryddor tillsammans med den finhackade gröna pepparen i kycklingröran. Marinera kycklingtärningarna i yoyghurten i 2 timar. Lägg i yoghurten med kycklingen och låt koka upp och sjuda under 5 minuter. 1/2 kg kycklingfilé skuret i 2-3 cm stora tärningar
Här kommer ett riktigt hett tips till alla som har ont om tid för matlagning på vardagar. Sådär vid femtiden när familjen samlas och alla vill ha mat ganska omedelbart
Lägg i kycklingkuberna och garam masala i stekpannan. 1 kg kycklingfilé i 2 cm kuber3-4 färska tomater 2 vitlöksklyftor1 grön chiliNågra stjälkar färsk koriander eller 1 tsk torkad1 tsk kardemumma1 tsk gurkmeja1 tsk röd chilipeppar Ca 4 cm färsk ingefära 6 msk matolja1 1/2 tsk salt eller efter smak1 tsk garam masalaHacka tomaterna fint. Rör om och låt puttra sakta ca 15 minuter eller tills kycklingen är färdig. 1 kg kycklingfilé
I receptet på påsen står det att det är 2-3 portioner och att man ska ha 2 dl creme fraiche och 1 dl vatten men vi brukar dryga ut det med mer kyckling och lite mer creme fraiche och då räcker det lagom till två vuxna och två barn