Mina favoriter

Mina favoriter

  • 4 Recept
Mina favoriter
Ugnsbakade vindruvor

Ugnsbakade vindruvor

Att ugnsbaka vindruvor är en hitt, det ger söta druvor med massa smak plus att de är väldigt vackra. Använd i sallader eller ät som en nyttig efterrätt med turkisk yoghurt, honung och valnötter
Vindruvssås

Vindruvssås

Skålla vindruvor (doppas i hett vatten). Dra av skalen. Sila ner sky (från stek e. d. ) i kastrull. Tillsätt vatten och vispa ner mjöl
Chèvregratinerad kycklingfilé

Chèvregratinerad kycklingfilé

8 hg färska rödbetor3 msk olivoljasalt, peppar3 hårda päron4 kycklingfiléer, ca 500 gca 150 g chèvre, 4-8 skivor1 msk hackad färsk rosmarin2 msk flytande honungSkala och klyfta rödbetorna
Kyckling med chévresallad och balsamicosirap

Kyckling med chévresallad och balsamicosirap

Börja med balsamicosirapen. Häll socker och balsamicovinäger i en kastrull. Koka upp och låt sjuda en stund, ca 5-7 minuter så att den blir lite sirapslik i konsistensen