Krydda kycklingen med chicken&steak och stek till fin färg, lägg i en ugnsform. Stek kantareller och krydda med salt och peppar och lägg över kycklingen, skär bacon i mindre bitar och stek på den
Kyckling med citron och parmesan. Dela varje kyckling filé i tre delar, salta och peppra och stek i smör, hacka lök och vitlök och fräs i lite smör, lägg detta i en tjockbottnad kastrull och häll på grädde och fond
Lägg över kycklingen i en ugnsfastform. kycklingfilésmör att steka i300 g blandsvamp(eller champinjoner )1 lökparmesanoststuvning. 3 dl gräddemjölk (att späda med)3 msk vetemjölsalt,peppar och ev en skvätt tryffeloljaSkär kycklingfilén i bitar och bryn dom i en stekpanna,salta och peppra. Bred ut svampstuvningen över kycklingen, riv parmesan över och sätt in i ugnen på 200 grader i 10-15 minuter