Jag har provat mig på två gånger att föra eget fröknäckebröd, men nopp inte har jag lyckats. men så hittade jag ett recept som jag ändrade lite på och det blev BRA så här kommer detta receptet
Börja med att koka vaniljkrämen, eftersom denna bör svalna en stund. Anvisningar finns på paketet. (För kräm används t ex 2,5 dl mjölk, 2 msk torrvara och 2-3 msk socker, anpassa detta efter receptet)
Igår gjorde jag smörgåstårta. Ni som aldrig provat denna denna goda smörgåstårta måste göra det nu. När jag bakar smörgåstårta göra jag nästan alltid denna för den är lite annorlunda och så god att den går åt på ett nafs
Har haft en lergryta, en Römertopf stående i skåpet i många år utan att den har kommit till användning, har aldrig kunnat bestämma mig för om jag vill ha den till brödbak eller till matlagning
Här hemma hos oss tvättas och packas det för fullt. I morgon kommer jag vara borta större delen av kvällen, först är det möte och sen middag på restaurang, me like