1 msk finhackad persilja (färsk el frusen). Häll på vatten och fond och låt det småkoka under lock tills sparrisen känns ganska mjuk ca 15 min. Koka upp och koka 1 min. 1 msk finhackad persilja
Den fick inte bara mycket beröm av Henrik utan alla mina roomies också. 1 tsk liquid smoke. 1 msk rosmarin. 1 msk timjan. Sätt ugnen på 100 grader. ca 10 potatisar. 1 tsk salt. Blanda under tiden ihop salt och ströbröd och strö över potatisarna, grädda i ytterligare 15 minuter eller tills potatisen har en gyllenbrun och krispig yta. 1 msk smör. 1 finhackad schalottenlök. 1 burk murklor, skölj dem ordentligt i vatten. 1 grönsaksbuljongtärning. 1 msk socker. Låt den småkoka minst 15 minuter så den tar mycket smak av svampen. 1 tsk liquid smoke. 1 msk rosmarin. 1 msk timjan. ca 10 potatisar 2 dl ströbröd. 1 tsk salt