Fräs löken, paprikan i en stor stekpanna på svag värme. Tillsätt paprikapulvret, hälften av vattnet, rör om och koka sakta under lock tills löken är mjuk
Ugn 200° - 225°. Smula ner jästen i en bunke,tillsätt mjölken och rör om så att jästen löser sig. Tillsätt gräddfil, margarin, salt, bikarbonat, vetemjöl ägg och ost(riven)
Halloj på er. Det är onsdag och för er som kikat på matlistan för veckan är det kanske ingen större nyhet att dagens middag skulle vara en gräddig kycklinggryta
500-600 g kycklingfilé1 paket bacon1 förpackning Philadelphiaost med kryddor2 dl crème fraiche(vanligt folk bör använda mellangrädde eller matlagningsdito)1 liten lök, hackadsalt och pepparStrimla och stek baconet knaprigt
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Annars är ett tips att köpa senaste numret av Mat&Hälsa – där de bjuder på en massa fina recept (däribland mina egna tårtrecept – tips inför midsommaren)