Sätt ugnen på 175°C. Vispa ägg och socker försiktigt. Vispas det för hårt blir kakan inte lika kladdig. Blanda de torra ingredienserna i en separat bunke
Gjorde lite kvällsfika idag. Det blev Äppelpaj alá My. Oavsett vilket recept jag bakar efter häller jag alltid en liten skvätt sirap i smeten och på äpplena
Fick en craving för dulce de leche häromdagen när jag såg att det finns färdigkokad dulce de leche i butik nu (jag är säkert lite efter, men det var en nyhet för mig
br />Man behöver inte följa receptet exakt utan kan gärna byta ut några av ingredienserna till sina egna favoriter, men det är bra att hålla sig till ungefär sammanlagd mängd av torra resp blöta ingredienser för att müslin ska få rätt konsistens
Härom natten-dagen passade jag syrrans son och efter att ha sett filmen Bilar typ 6 gånger, ritat massa teckningar, lekt med bilar mm så tyckte jag att jag ville ha lite variation och göra något nytt, givetvis stod baka ganska högt upp på listan
Detta är verkligen det bästa bästa ever receptet. Man slänger kvickt ihop degen på kvällen och låter den jäsa över natten i kylskåpet och klickar ut på en plåt på morgonen och bakar av
Jag gillar att baka med äpplen, det blir saftigt och syrligt och sött på en och samma gång, och av allt man kan baka så är detta mitt absoluta favoritrecept
Detta är en paj som är god som den är. Det behövs inte något tillbehör som glass, grädde eller vaniljsåsPajdeg150 g smör1 dl strösocker1 ägg3 dl vetemjöl1 tsk bakpulver1