Kesoplättar är perfekta som mellanmål då de är nyttiga och rika på protein. Det som förvånade mig första gången jag provade dessa var att de smakade precis som plättar
Servings. 4. Cook Time. 15 Min. Salmalax med flower sprouts, basilikarisoni och brynt citronsås. Yield. 8st. Vegetariska miniburgare med blue cheese, betor och citronmajonnäs
Redan torsdag och snart helg. Tänkte ge er ett recept på en riktigt god variant på pannkaka. Gjorde den här för två veckor sedan och det blev en riktig hit så det blev en ny omgång i helgen
Äntligen fann jag tillfälle och energi för att testa overnight oats. Denna smidiga frukost som förbereds kvällen innan och sedan snabbt kan tas med eller avnjutas direkt
Lätt som en plätt att göra dessa godingar. Kesoplättar. Ingredienser 1 portion – (2-4 plättar). 1 ägg100 gram keso (1/2 liten burk)0,75 msk fiberhuskEn nypa salt
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Jag fortsätter denna vecka på tema Frukost och här kommer ett recept på goda Havrepannkakor. Till vardags så äter jag oftast samma frukost, Kesobröd tillsammans med 2 kokta ägg
Sätt ugnen på 175°C. Blanda ihop vetemjöl, grahamsmjöl, salt, oregano och bakpulver i en bunke. Vispa i en annan bunke ihop ägg, flytande Milda och filmjölk