About these ads. 20 gram hasselnötssmör. Forma små bollar, ca 18-20 st och rulla dem i kokos. Näringvärde för hela satsen (18-20 bollar). Relaterade 20 gram hasselnötssmör
Crossen har jag också dammat av så nu jäklar ska jag vara redo för beach 2015. 2 dl cashewnötter naturella. 2 fiberhavregryn. 2-4 msk kakao. 2 dl cashewnötter naturella. 2 fiberhavregryn. 2-4 msk kakao
vad sägs om proteintryfflar. -)Kesellaglass med kokossmak1-2port250g lättkesella1 äggvita3 msk stevia strö (el 2 msk honung om du vill ha naturlig sötning)1,5 msk kokossmör (eller 3 msk riven kokos)0,5 dl mjölk valfri fett% (jag använde 1,5%, grädde funkar säkert också bra)2 msk vassleproteinpulver vanilj (kan uteslutas)1. 2. Se till att frysblocket är ordentligt fruset (ca 24 timmar) annars funkar det inte. -) 1-2 port. 250g lättkesella. 3 msk stevia strö (el 2 msk honung om du vill ha naturlig sötning)
Tryck då på stopp och vänta tills muffinsen har sjunkit lite och micra igen ett par sekunder. Kladdig chokladproteinmuffins på 30 sekunder1 port1 skopa (30g) vassleproteinpulver choklad1 rågad tsk kakao2/3 tsk bakpulver1/2 msk Stevia strö1/2 dl vattenValfritt. Micra på högsta effekt i 25-30 sekunder
Vi tränade två gånger per dag, på ett av de bästa gymen jag varit på så det var ett rent nöje att gå dit, så det fanns utrymme för lite "fusk" när vi var ute och åt
Hemmagjorda proteinbars, version 2. Målet var 20 gram protein och max 200 kCal energi och jag lyckades inte bara få till det utan dessutom göra dem ännu godare och med bättre konsistens (mindre sega) än de ursprungliga
Vi kommer ha plats för ca 15-20 bak-glada hälsoentusiaster och vi kommer bland annat att baka proteinmuffins, proteinbröd, proteinbars och proteinpizzor. 1,25 dl (50g) Whey complete vanilj. 0,25 dl (12g) havremjöl. 2. 92 kcal8 g protein3 g kolhydrater5 g fett 8 små barsorginalreceptet hittar ni HÄR. 1,25 dl (50g) Whey complete vanilj. 0,25 dl (12g) havremjöl. 92 kcal
1/2 tsk vaniljpulver. 2-3 tsk canderel cankao (vanlig kakao plus lite sötning fungerar också). 1/2 dl vatten. 1/2 banan. Klicka ut på en plåt med bakplåtspapper och grädda i 200° i 5-10 minuter. 1/2 tsk vaniljpulver. 2-3 tsk canderel cankao (vanlig kakao plus lite sötning fungerar också). 1/2 dl vatten. 1/2 banan 1 msk fiberhusk
110g 2st ägg. 2 teskedar stevia. en form ca 12cm i diameter. Kalorier 719,2. 2st ägg. Provade två olika. versioner choklad mudpajs, en med smör och en med kesella som kommer i nästa
Jag har liiiite problem när jag tycker att sötningsmedlet tar över smaken men tillsammans med en 2 tsk vaniljkesella och blåbär satt det som pricken över i. 1/2 dl One Whey® Chocolate Hazelnut. 1/2 tsk vaniljpulver (inte vaniljsocker). 2 tsk bakpulver. 1-2 msk One Whey® Cappuccino. 25 gram Milda culiness. In med kakan i ugnen i 175grader ca 20min. 1/2 dl One Whey® Chocolate Hazelnut. 1/2 tsk vaniljpulver (inte vaniljsocker). 2 tsk bakpulver. 1-2 msk One Whey® Cappuccino. 25 gram Milda culiness
utrymme till att leka vidare för även om den smakar riktigt gott så kan den bli. 200g kokosmjöl (superfruit). 2 teskedar. Kalorier 207,2. 200g kokosmjöl. 2 teskedar guarkärnmjöl
1dl 20g pofiber. 20g smält smör. 2 teskedar stevia. 1/2 dl vatten. ca 115g var, speja en form ca 12cm diameter med oljespray, pressa ut degen. Placera i ugnen i ca 20 minuter, ta ut och låt svalna. Kalorier 522,5. Protein 23,2. Kalorier 261,3. Kolhydrater 4,2. Fett 21,9. 5g 2 teskedar kakao sockerfri. 2 teskedar stevia. 2dl vatten. i 2 timmar. Fett 25,1 1dl mandelmjöl. 20g pofiber. 20g smält smör. 2 teskedar stevia. 1/2 dl vatten. ca 115g var, speja en form ca 12cm diameter med oljespray, pressa ut degen. 2 teskedar kakao. 2 teskedar stevia. 2dl vatten. 2 timmar