Efterrätt

Efterrätt

  • 11 Recept
Lime- och ingefärsglass med kokos

Lime- och ingefärsglass med kokos

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 5 dl vispgrädde 150 gram färsk ingefära 1 burk(ar) kondenserad mjölk , á 397g 2 st lime 1 krm flingsalt 1 msk Riven Kokos Köp receptet
Systrarna Eisenmans sticky toffee pudding

Systrarna Eisenmans sticky toffee pudding

225 g dadlar 2 dl vatten, kokande 85 g smör, rumsvarmt (eller margarin) 2 dl muscovadosocker (eller farinsocker) 2 ägg 2 msk ljus sirap 3 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 1 tsk bikarbonat 1 tsk vaniljsocker 1 dl mjölk
Tinas enkla citronglass

Tinas enkla citronglass

Vispa grädden men inte så hårt. Vänd ner den kondenserade mjölken och smaksätt med rivet citronskal. Pressa citronhalvan ner i citroncurden och rör om