Italiensk maräng Italiensk maräng är gott att ha till mycket - till pajer, glassbomber, desserter och andra bakverk. Här har jag använt marängen till desserten Rabarberdessert i glas Cake By Mary
Bountybollar Ingredienser Portioner. 20 st 50 g smält smör 100 g riven kokos 2 dl florsocker 1/2 dl vispgrädde 200 g smält mörk choklad Lägg till i inköpslistan www.ica.se
frozen yoghurt nummer två. Lördag - Frozen yoghurt med "drottningsmak" (hallon+blåbär), toppad med pumpakärnor, hallon, citronskal och hackad mandel Morning Diaries
Cupcakes med hallon Sockersöta och riktigt fluffigt lätta små rosa Cupcakes. Toppade med en smarrig hallonfrosting och med ett hjärta av hela syrliga hallon Eijas Glädje
Brownies Brownies. Hur gott är det inte med en riktigt kladdig brownie med massor av smarrig choklad i. Det här receptet är det väldigt mycket socker i klingskitchen.blogg.se
Frozen yoghurt med bär Lägg alla ingredienser i en mixer. Kör till en jämn, slät konsistens. Toppa med några bär och servera direkt Matklubben.nu