Emilias kokbok

Emilias kokbok

  • 7 Recept
Alla dem godaste recepten
Italiensk maräng

Italiensk maräng

Italiensk maräng är gott att ha till mycket - till pajer, glassbomber, desserter och andra bakverk. Här har jag använt marängen till desserten Rabarberdessert i glas
Bountybollar

Bountybollar

Ingredienser Portioner. 20 st 50 g smält smör 100 g riven kokos 2 dl florsocker 1/2 dl vispgrädde 200 g smält mörk choklad Lägg till i inköpslistan
frozen yoghurt nummer två.

frozen yoghurt nummer två.

Lördag - Frozen yoghurt med "drottningsmak" (hallon+blåbär), toppad med pumpakärnor, hallon, citronskal och hackad mandel
Cupcakes med hallon

Cupcakes med hallon

Sockersöta och riktigt fluffigt lätta små rosa Cupcakes. Toppade med en smarrig hallonfrosting och med ett hjärta av hela syrliga hallon
Brownies

Brownies

Brownies. Hur gott är det inte med en riktigt kladdig brownie med massor av smarrig choklad i. Det här receptet är det väldigt mycket socker i
Frozen yoghurt med bär

Frozen yoghurt med bär

Lägg alla ingredienser i en mixer. Kör till en jämn, slät konsistens. Toppa med några bär och servera direkt