Jeg er blitt litt lat. Jeg blogger nemlig ikke alltid i helgen lenger. Synes det er deilig å konsentrere meg om selve matlagingen, forsøke å forevige det jeg har laget - og sparer rapportene til ukedagene
Jag har alltid älskat müsli & flingor, sjävlklart uppvuxen med den söta varianten. Tyvärr innehåller de ju otroligt mycket socker så bestämde mig för att prova att göra en egen, letade runt lite bland olika recept men satte till sist ihop det här själv
Den här fudgen är inte så smuliga som dem jag gjort tidigare (jordnötssmörfudge, vit chokladfudge och vaniljfudge) utan har lite mer kolaaktig konsistens, och det är inte dumt det heller
Jag ångade alltså mina i en bambubox som jag satte ovanpå en gryta med kokande vatten. På bloggträffen i Göteborg åt jag dumplings för första gången i mitt liv och kände direkt att det inte vara sista
Maria och jag har gått på en matlagningskurs här i Hong Kong som elbolaget ordnar. Dom har en massa kurser om målning, sömnad, glasmålning, stickning och en massa annat som vem som helst kan gå på