Mina favoriter

Mina favoriter

  • 11 Recept
Mina favoriter
Samosa - eller minipaier med spinat- og fetafyll

Samosa - eller minipaier med spinat- og fetafyll

Jeg er blitt litt lat. Jeg blogger nemlig ikke alltid i helgen lenger. Synes det er deilig å konsentrere meg om selve matlagingen, forsøke å forevige det jeg har laget - og sparer rapportene til ukedagene
Lax med pesto och parmesan

Lax med pesto och parmesan

Ibland när jag ska laga mat så tycker jag inte det finns något. trots massa böcker, tidningar och internet
Nyttig müsli / Healthy granola

Nyttig müsli / Healthy granola

Jag har alltid älskat müsli & flingor, sjävlklart uppvuxen med den söta varianten. Tyvärr innehåller de ju otroligt mycket socker så bestämde mig för att prova att göra en egen, letade runt lite bland olika recept men satte till sist ihop det här själv
Supernyttig, supersnabb bananpannkaka

Supernyttig, supersnabb bananpannkaka

Mosa bananen så fint det går med hjälp av en gaffel i en skål. Kläck äggen och rör runt med gaffeln tills en jämn smet visar sig
Laxplanka

Laxplanka

Hej på er. Fredag idag och ute blåser det och snöar. buurrr. Inga direkta helgplaner har vi heller så vi får väl se vad vi kan tänkas hitta på
Mjölkchokladfudge

Mjölkchokladfudge

Den här fudgen är inte så smuliga som dem jag gjort tidigare (jordnötssmörfudge, vit chokladfudge och vaniljfudge) utan har lite mer kolaaktig konsistens, och det är inte dumt det heller

Köttfärslimpa av kalkon

Blanda ihop kalkonfärs, paprika, pressad vitlök, ägg och mjöl i en skål. Rör till en jämn färs. Forma färsen till en köttfärslimpa i ett ugnsfast fat
Rispapperknyte

Rispapperknyte

Maria och jag har gått på en matlagningskurs här i Hong Kong som elbolaget ordnar. Dom har en massa kurser om målning, sömnad, glasmålning, stickning och en massa annat som vem som helst kan gå på
Dukans veckomatsedel

Dukans veckomatsedel

Söndagar har alltid varit vägnings dag för mig, jo,det gick bra i dag också. Likaså är det planeringsdag för veckans måltider
Levain vetesurdegsbröd "Knådfritt"

Levain vetesurdegsbröd "Knådfritt"

Ingredienser. 300 g (3 dl) Vetesurdegsgrund 6-7 dl Ljummet vatten 800 g (15dl) Vetemjöl special (ej fullkorn)20 g Havssalt2-6 isbitarGör så här