Jag älskar att ha mycket tid på morgonen och på vardagar går jag upp två timmar innan jag ska vara på jobbet bara för att hinna äta en god frukost utan stress, samtidigt som jag streamar Nyhetsmorgon från TV4play
Havrebollar har sedan många, många år tillbaka varit en av mina mest omtyckta bakverk. Jag har gjort olika sockerfria varianter med ett mycket gott resultat
Men jag är beredd att ändra mina åsikter. En av mina största inspirationskällor, min vän Anna aka Proteinpow, bakar väldigt mycket med ärtprotein och det är hennes favorit-proteinpulver
Igår kväll hitta jag ett recept på en amerikansk trend som är en form av frukostmuffins. Mug cake var namnet och det är en muffin som du bakar i en kopp i mikron
Mina frukostar just nu består mest av Lindahs sockerfria hallonkvarg (älskar den. De allra flesta vet redan att planering är A och O om man ska lyckas hålla sina hälsosamma rutiner
När jag var liten var jag verkligen ingen grötmänniska. Om inte pappa gjorde det vi kallade "kul-gröt", eller sagogryn, dvs potatisstärkelse i form av kulor som man kokade i mjölk och serverade med en stor klick smör i mitten
Hittills har jag bara suttit inne och tittat på film (inte så roligt när det är så fint väder ute) och jobbat med mina onlinekunder men igår tog jag mig ut och gick 100 m till el-butiken som ligger precis runt hörnet där jag bor
Vilken händelserik helg det har varit. Som jag nämnde tidigare har jag under helgen gått en utbildning till att bli Iso-dietencoach via Paulüns Näringscenter