Jag fullkomligt älskar Amy Chaplins bok At Home in the Whole Food Kitchen och i den hittade jag ett förförande recept på Citrus Coconut Cupcakes som jag utgick ifrån
Men om jag byter ut Halloweennamnet och namnger denna efterrätt "Vegan chokladkräm med karamelliserade chokladhavregryn och thin crisp" så låter det en hel del godare eller hur
Vispa ihop mjölken och vinägern i en stor bunke och låt sedan stå i någon minut. Lägg till sockret, oljan och vaniljpulvret och vispa tills det blir skummigt
Förutom att vara utomhus vill jag äta glass på sommaren, och jag vet att jag inte är ensam om det. På sommaren vill åtminstone inte jag sitta inne vid datorn och hänga, så den senaste veckan har bjudit på en Köpenhamnsresa med mattrendspaning förra helgen (bilder och rapport kommer… troligtvis när vädret blir tråkigare eller jag tröttnar på sol…), uteträning och igår uteätande både till lunch och middag