Efterrätter

Efterrätter

Knäckig rabarberpaj

Knäckig rabarberpaj

Ingredienser Portioner. 6 500 g rabarber 2 dl havregryn 2 dl socker 1 3/4 dl vetemjöl 1/2 tsk bakpulver 1 krm vaniljsocker 125 g smör 1/2 dl vispgrädde 1/2 dl ljus sirap smör till formen Till servering vaniljglass Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Rabarberpaj med mandelmassa

Rabarberpaj med mandelmassa

Ingredienser Portioner. 8-10 100 g mandelmassa 125 g rumsvarmt smör ( extra till formen) 3/4 dl strösocker 1 dl vetemjöl 1 tsk finrivet citronskal 2 krm flingsalt 2 dl havregryn 500 g rabarber 1 msk majsstärkelse Till servering grädde eller vaniljsås Lägg till i inköpslistan
Mjölkchokladmousse

Mjölkchokladmousse

Ingredienser 50 g grovhackad mörk choklad. 2 msk kokosolja. 50 g schweizernöt eller annan mjölkchoklad