Grönsaker

Grönsaker

  • 8 Recept
Plommonchutney

Plommonchutney

Skålla och skala plommonen. Ta bort kärnorna. Skala och skiva lök och vitlök. Blanda plommon, lök, vitlök, riven ingefära, sambal oelek, russin, socker, balsamicovinäger, salt och peppar i en gryta
Kall potatissallad med crème fraiche

Kall potatissallad med crème fraiche

Ingredienser Portioner. 8 2 kg kall kokt potatis 1 dl finskuren gräslök 5 dl crème fraiche 1/2 dl majonnäs 3 tsk dijonsenap 1 msk rörsocker eller strösocker 1/2 tsk salt 2 krm svartpeppar Topping finskuren gräslök Lägg till i inköpslistan
Rabarber Chutney ett måste i min kyl

Rabarber Chutney ett måste i min kyl

Ja så får det bli. ♥. Hej vännen. Jag sitter i bersån och skriver till dig. Efter en ganska mulen dag har vi nu en underbar eftermiddag/kväll här i den lilla småstaden
Picklad rabarber

Picklad rabarber

Gör så här. Riv rabarbern med hjälp av en mandolin, eller skär tunt med en vass kniv. Du kan gärna göra lite olika former, smala strimlor och tunna skivor
Rostad rödkål med äpplen och valnötter

Rostad rödkål med äpplen och valnötter

Ingredienser Portioner. 8 1 litet rödkålshuvud (à ca 500 g) 2 - 3 gula lökar 1 msk rapsolja 1 tsk salt 2 - 3 små röda äpplen 1 dl valnötskärnor Lägg till i inköpslistan
Syltad squash

Syltad squash

Skala squashen och dela den på längden. Gröp ur kärnorna och skär köttet i tjocka skivor. Blanda lagen utan konserveringsmedel i en kastrull och koka upp den