Elsa tipsade om Sandra som lagde mat och gick på New Yorks gator, jag gillade tidigare inte hennes blogg men blev väldigt inspirerad av detta inlägg och bestämde mig för att bjuda hem vännerna på lite soppa
Smaskig koreansk wok med glasnudlar och marinerade grönsaker. Häromdagen åt vi koreansk wok härhemma och till det blev det marinerade böngroddar och marinerad gurka som blev väldigt bra
2013 drog igång med ett nyårslöfte om att laga fisk här hemma. Det har gått, hrm, sådär. Men nu har jag i alla fall fräst på räkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
Oj oj vilken värmebölja vi har fått. Jag är lite udda av det slaget att jag inte riktigt gillar när det är för varmt utan mer än gärna nöjer mig med 22-23 grader
Det här är så himla gott och fräscht och man kan variera innehållet precis som man vill, så därför blir det inget recept på den här rätten utan mera lite olika förslag på vad man kan ha i dom
Hej. Ja ni. I morgon gör jag min sista dag som anställd, inför vad som kanske kommer att visa sig bli första dagen på mitt nya liv, eller första dagen på en total jävla katastrof
En vegetarisk ramen. Här är ett enkelt recept på vegetarisk ramen. Det finns flera olika sorters ramen och det här ligger nog närmast en shoyuramen eller kanske en misoramen, jag har använt både sojasås och miso till buljongen
Ramen med sobanudlar, egenodlad broccoli, kinesisk gräslök och salladslök. Att koka sin egen ramenbuljong till goda nudelsoppor är tidskrävande, men väl värt besväret