Det blir så gott att rosta bröd som innehåller gryn och frön. Därför brukar jag ibland dela de här mjuka och goda tekakorna på mitten och sedan rosta dem en stund
Även det enklaste brödet kan smaka så otroligt gott – särskilt när det kommer ut direkt från ugnen. Lägg på bakplåtspapper och picka kakorna med en gaffel, strö över lite mjöl
Visst är det underbart gott med en skiva varmt bröd med en klick smör & en skiva god ost. Brödet, som har en härligt frasig och seg skorpa, är godast nybakat men det går givetvis bra att äta senare också bara att det då har fått en mjukare yta
Där saftade och syltade vi, där rörde vi ihop till våfflor, där bakade vi alla de godaste småkakorna och där lagade vi de bästa söndagsmiddagarna och de största julborden
Receptet har vi hittat i boken "Bröd för alla sinnen" av bl. a Stina Algotson, en brödbok som kommit att bli en riktig favorit och som används flitigt i vårt kök