Köttfärs1 påse tacokryddaSvartpeppar1 liten lök finhackad3 vitlöksklyftor, pressade 1 rulle smördegRiven ost1 burk cremé fraicheca 1 msk paprikakrydda och ca 1 msk chilikrydda4 matskedar smält cheddar från Tex Mex Santa Maria Rulla ut smördegen i formen och forma den så att den täcker hela pajformen och nagga med en gaffel
Tommy gör en jättegod vitlöks sås som passar väldigt bra till tacos överlag. En rulle smördeg, (istället för att göra egen pajdeg är det riktigt gott att ha smördeg, den blir väldigt frasigt och god, tack Therese för det tipset
Måndag och ännu en strålande vacker dag ute. Dagen recept är ett riktigt "rest-tips". Denna svängde jag nämligen ihop av sådant jag hade hemma i kylen, lite rester av en tidigare pastamiddag
Allt i en och samma form är ju väldigt smidiga och oftast väldigt goda. Toppen är ju också att man kan förbereda dom innan och bara skicka in i ugnen när det är dax för middag