Ska jag vara ärlig är väl inte kassler mitt förstahandsval när det kommer till kött och protein men Hemköp hade så himla bra pris på kassler denna vecka så jag köpte en bit och gjorde matlådor på den
Gör så här Skär köttet i bitar ca 3x3 cm. Bryn köttet i omgångar i 1 msk smör-&rapsolja i en gryta. 1 tärning köttbuljong. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g benfri högrev 1 gul lök 3 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tärning köttbuljong 1 krm svartpeppar 1 msk tomatpuré ½ msk kinesisk soja 3 dl vatten 200 g färska höstkantareller, eller annan färsk svamp 100 g rökt sidfläsk 2 äpplen 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche 1 dl grovhackad färsk persilja
Här hemma har vi sjukstuga. åh det är lillgrabben som insjuknat. Då är det tur att jag redan igår förberedde dagens lunch, som blir kebebspett med rotfrukspytt åh fetaoströra