Grädda med en lite mer margarin än vanligt, då dessa pannkakor lättare bränner fast i pannan. 1. Lägg mjöl, bakpulver, salt och socker i en skål och rör ner så pass mycket vätska att det blir en jämn smet
Tigerkaka utan ägg. 18 januari 2016, 10. 30. Tjena Tjena. Det var ett tag sedan. -) Har lovat mig själv att iår ska bakningen få ta en större del av mitt liv igen, saknar verkligen att gå in i mina "bakmode" jag hade förr i tiden
1. Sätt ugnen på 130 grader, varmluft. 2. Blanda äggvita och strösocker i en rostfri bunke. 3. Sänk ned bunken i vattenbad och värm marängen till 60-65 grader under konstant vispning, kontrollera temperaturen med hjälp av en stektermometer
Nu var det jätte länge sen jag bakadekakor, men fick ett ryck igår, denna gång så blev det supersmarriga dumlekakor,receptet jag följde hittade jag hosMAWIWA DESIGN som har en massagoa glutenfria gosaker