Fisk

Fisk

  • 4 Recept
Fisk tre gånger i veckan?

Fisk tre gånger i veckan?

Nu är jag inne på budgetspåret verkar det som, och den trista uppmaningen att man ska äta fisk tre gånger i veckan
Fisk i gräddig purjolöksås

Fisk i gräddig purjolöksås

Att tillaga fisk brukar gå väldigt fort, därför rekommenderar jag att börja skala och koka potatisen först
Kräftgratinerad fisk

Kräftgratinerad fisk

Salta fiskfiléerna och vik dem dubbla om de är tunna. Stek fisken i mitten av ugnen ca 20 minuter. 500 g fiskfilé
Gräddpocherad torsk med knaperstekt bacon

Gräddpocherad torsk med knaperstekt bacon

Tillsätt grädde, fiskfond och dijonsenap och låt det få ett uppkok. Strö det knaperstekta sidfläsket över fisken och servera tillsammans med kokt potatis och sugar snaps