Om honungen byts mot lönnsirap eller socker kan även veganer äta samtliga bakverk. Den varianten går dessutom hem hos veganer, vilket inte honungsalternativet gör
Himmelsk Chokladkaka. Mjuk botten på bland annat Fikon*, Dadlar*, Hasselnötter*, Valnötter* och Chokladkola-Glasyr på Kokosolja*, Kokossocker* & Kakao* ♥ Se recept nedan
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Jag har haft lite dåligt samvete de senaste dagarna. Jag lovade ju att ni skulle få ett recept, baktips nr 2, på ett enkelt och smarrigt glutenfritt bröd för ett par dagar sedan men det visade sig att jag skulle få 3 miljoner oplanerade saker att göra men nu ska ni inte behöva vänta längre
Jag är lite ny när det kommer till rawfood, för att inte tala om vegansk mat, men jag är faktiskt imponerad över att man på ett naturligare sätt kan göra smarriga desserter som inte innehåller en massa raffinerat socker och gluten
Jag gjorde en helt vegansk moccamousse cheesecake som innehåller varken vitt mjöl, socker eller ägg. Jag använder mig alltid av medjooldadlar när jag gör mina raw vegan desserter